SZÁLLÍTÁS ÉS FIZETÉS

Házhozszállítás díja

13000 Ft feletti rendelés esetén minden csomagot INGYENESEN szállítunk házhoz az ország területére.
12.990 Ft alatti rendelés esetén utánvéttel 990 Ft és 490 Ft kezelési költség, míg előreutalással, vagy bankkártyás fizetéssel 990 Ft.

A délig leadott rendeléseket még aznap átadjuk a futárszolgálatnak, így az már másnap nálad lehet. A dél után leadott rendeléseket a következő napi csomagokkal együtt adjuk át a futárnak.

A szállításhoz Foxpost csomagfutárokat használjuk. A csomagfutár miután átvette tőlünk csomagodat emailben ÉS/VAGY SMS-ben is értesíteni fog a várható kiszállítás idejéről. A csomagot kérheted Foxpost automatába, vagy akár a munkahelyedre is. A futár érkezése előtt telefonon is értesít, illetve ha mégsem talál a helyszínen, felhív, hogy új időpontot egyeztessen.

Ha helyes címet és telefonszámot adsz meg, a futár biztosan a neked legjobb időpontban és helyen fog keresni.

Fizetési módok

Webáruházunkban bankkártyával (a Barion felületén), banki előre utalással, vagy utánvéttel tudsz fizetni. Utánvétel esetén a futárnál készpénzzel és kártyával is lehet fizetni.

Biztonság

A Catcat.hu-oldalon a Let’s Encrypt Authority által hitelesített 256 bites SSL titkosítást használunk. Emiatt oldalunkat 100%-ig biztonságos HTTPS kapcsolaton keresztül böngészheted. Nézd csak, ha Chrome böngészőt használsz, bal felül a címsorban a kis lakatot és a ‘Biztonságos’ kiírást kell látnod. Ez elengedhetetlen ahhoz, hogy nálunk teljes biztonságban használhasd bankkártyádat a vásárláshoz, hiszen kártyaadataid hozzánk el sem jutnak! 🙂
A biztonságos vásárlásodat 100%-os garanciánkkal is erősítjük. Minden termékünkre 30 napos, kérdezés nélküli garanciát vállalunk. Ha nem azt kapod, amire számítottál, csak küldd vissza nekünk a sértetlen csomagolású és nem használt terméket, mi pár munkanapon belül már vissza is utaljuk a vételárát.