SZÁLLÍTÁS ÉS FIZETÉS

Házhozszállítás díja

15000 Ft feletti rendelés esetén minden csomagot INGYENESEN szállítunk házhoz az ország területére.
14.999 Ft alatti rendelés esetén Barionnal vagy előre utalással a házhozszállítás  1490 Ft. Mivel a futárcégek magas költséget számítanak fel utánvét esetén, így ha ezt a fizetési módot választod, további 490 Ft kezelési költséget számítunk fel, míg előreutalással, vagy bankkártyás fizetéssel ez a költség elkerülhető.

Legkedvezőbb szállítási díjunk, ha Foxpost automatába rendelsz! Bármely automatába 990 Ft-ért tudjuk a csomagokat küldeni, utánvét esetén ebben az esetben is további 
490 Ft kezelési költséget számítunk fel.  

A délig leadott rendeléseket még aznap átadjuk a futárszolgálatnak, így az optimális esetben már másnap nálad lehet, de gyakoribb, hogy 1-3 nap alatt érkezik meg. A dél után leadott rendeléseket a következő napi csomagokkal együtt adjuk át a futárnak.

A szállításhoz Foxpost csomagfutárokat használjuk. A csomagfutár miután átvette tőlünk csomagodat emailben ÉS/VAGY SMS-ben is értesíteni fog a várható kiszállítás idejéről. A csomagot kérheted Foxpost automatába, vagy akár a munkahelyedre is. A futár érkezése előtt telefonon is értesít, illetve ha mégsem talál a helyszínen, felhív, hogy új időpontot egyeztessen.

Ha helyes címet és telefonszámot adsz meg, a futár biztosan a neked legjobb időpontban és helyen fog keresni.

Fizetési módok

Webáruházunkban bankkártyával (a Barion felületén), banki előre utalással, vagy utánvéttel tudsz fizetni. Utánvétel esetén a futárnál készpénzzel és kártyával is lehet fizetni.

Biztonság

A Catcat.hu-oldalon a Let’s Encrypt Authority által hitelesített 256 bites SSL titkosítást használunk. Emiatt oldalunkat 100%-ig biztonságos HTTPS kapcsolaton keresztül böngészheted. Nézd csak, ha Chrome böngészőt használsz, bal felül a címsorban a kis lakatot és a ‘Biztonságos’ kiírást kell látnod. Ez elengedhetetlen ahhoz, hogy nálunk teljes biztonságban használhasd bankkártyádat a vásárláshoz, hiszen kártyaadataid hozzánk el sem jutnak!
A biztonságos vásárlásodat 100%-os garanciánkkal is erősítjük. Minden termékünkre 30 napos, kérdezés nélküli garanciát vállalunk. Ha nem azt kapod, amire számítottál, csak küldd vissza nekünk a sértetlen csomagolású és nem használt terméket, mi pár munkanapon belül már vissza is utaljuk a vételárát.